Asociatia Persoanelor cu Handicap din Oltenia
ASOCIATIA PERSOANELOR CU  HANDICAP DIN OLTENIA
Bd. Republicii, bl. 25, sc. 2, ap. 6,
tel. 0353 404 437
Debutul activitatilor in cadrul Asociatiei Persoanelor cu Handicap din Oltenia  a constat in infiintarea clubului "Per aspera ad Astra" iar incepand din ianuarie 2013 s-a continuat furnizarea de servicii sociale in cadrul "Centrului de zi Christian" in parteneriat cu Primaria mun. Tg Jiu, situat in str. Mioritei nr. 5, Tg-Jiu. Astfel persoanele cu handicap din judetul Gorj au acum un loc und se pot intalni , pot socializa , isi pot petrece timpul in mod cat mai placut si cat mai util.Deviza noastra: "Pentru o Societate Incluziva". Va asteptam sa fiti alaturi de noi
APHO pe Facebook
Va rugam selectati luna si anul pentru care doriti informatii
Centrul de zi Christian
Evenimente martie 2015
A sosit primavara! Ziua Mamei!  
Data : 10.03.2015

Această zi, 8 martie, a fost și este asociată cu lupta  pentru emancipare, pentru drepturi egale cu bărbații, pentru condiții mai bune de muncă și în ultimul rând pentru dreptul de vot al femeilor din întraga lume.
       Până  în anul 2009, România este printre puținele state ale lumii care, în lipsa unei Zile a Mamei, a marcat doar Ziua Femeii - 8 Martie, extinzându-i acesteia aria de semnificații. Astfel, această sărbătoare a femeilor de pretutindeni impusă de V. I. Lenin a ajuns la noi să aibă neoficial și statutul de zi a mamei, în lipsa unei sărbători distincte destinate mamei.
         Cu ocazia acestei zile speciale Centrul de Zi Christian a organizat activitatea dedicată Zilei Mamei care a cuprins : momente de recitare de poezie pentru mame , momente în care beficiarii au făcut declarații elogioase pentru mamele lor prezente la activitate și totodată unul dintre momentele activității noastre a fost dăruirea de flori care nu au făcut altceva decât să aducă zâmbete, bucurie în rândul femeilor prezente în aceea zi la Centrul Christian și vestirea sosirii primăverii.
           În cadrul acestui eveniment momentul central a fost susținut de intrepreta de muzică populară, Roberta Crintea, pentru care beneficarii centrului cât și familile acestora au fost încantate  de recitalul susținut de invitata noastră.
           Scopul  activității întreprinse de noi a fost acela de a oferi membrilor și familiilor acestora un moment de relaxare, veselie și bună dispoziție pentru acest început de primăvară, iar prin menținerea unui cadru familial  al evenimentului, încercăm să dezvoltăm sentimentul la viața colectivă.

10 martie 2015,
Ziua Internațională a Femeii, în incinta Centrului de Zi ,,Christian”


Asociaţia Persoanelor cu Handicap Oltenia prin Centrul de Zi ,,Christian”,  a organizat astăzi, 10 martie 2015, Ziua Internațională a Femeii, în incinta Centrului de Zi ,,Christian”  din  stada Mioriţei, nr 5. Tg-jiu.

Activitatea s-a constitui într-un eveniment spectacol dedicat Zilei Femeii, iar programul de desfășurare a avut în componența sa: moment de recitare de poezie pentru mame; moment în care beneficiarii Centrului fac declarații elogioase în care tema principală este mama și sosirea primăverii; am dăruit flori si ciocolata pentru toate femeile participante si mamele beneficiarilor nostri.

Momentul central al  evenimentului a fost susținut de interpretarea artistică a solistei de muzică populară, Roberta Cristea. căreia îi mulţumim.

Scopul activității noastre a fost acela de a oferi membrilor/beneficiari ai Centrului un moment de relaxare, veselie și bună dispoziție pentru acest început de primăvară, iar prin menținerea unui cadru familial al evenimentului, încercăm a  dezvolta  sentimentul de participare la viața colectivă.