Asociatia Persoanelor cu Handicap din Oltenia
ASOCIATIA PERSOANELOR CU  HANDICAP DIN OLTENIA
Bd. Republicii, bl. 25, sc. 2, ap. 6,
tel. 0353 404 437
Debutul activitatilor in cadrul Asociatiei Persoanelor cu Handicap din Oltenia  a constat in infiintarea clubului "Per aspera ad Astra" iar incepand din ianuarie 2013 s-a continuat furnizarea de servicii sociale in cadrul "Centrului de zi Christian" in parteneriat cu Primaria mun. Tg Jiu, situat in str. Mioritei nr. 5, Tg-Jiu. Astfel persoanele cu handicap din judetul Gorj au acum un loc und se pot intalni , pot socializa , isi pot petrece timpul in mod cat mai placut si cat mai util.Deviza noastra: "Pentru o Societate Incluziva". Va asteptam sa fiti alaturi de noi
APHO pe Facebook
Va rugam selectati luna si anul pentru care doriti informatii
Centrul de zi Christian
Evenimente iunie 2014
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A COPILULUI
           2 IUNIE
11:30
-REALIZAREA DECORAȚIUNI PETRECERE  , SEMNE DE CARTE, MĂȘTI
-DESENE CU CRETĂ COLORATĂ ÎN FAȚA CENTRULUI
-URMĂRIREA UNUI DESEN ANIMAT EDUCATIV
-JOCURI DISTRACTIVE ȘI INTERACTIVE
-PARTICIPAREA VOLUNTARILOR STRĂINI LA ACTIVITĂȚILE DERULATE
15:00
-VIZITĂ LA CENTRUL ,, COPIII NOȘTRI DE PRETUTINDENI” Cartierul Vărsături pentru donare de jucării


  VĂ AȘTEPTĂM!
Serbare ,,A sosit vacanța!,,
Data ___20.06.2013____________

Am organizat evenimentul cu ajutorul D-nei Prof. Feroiu Maria de la Școala Gimnazială ,, Pompiliu Marcea,, care a venit însoțită de elevii clasei a II a B pentru a ne oferi într-un program de cântec , poezie și interpretare pe roluri ocazia sfârșitului anului școlar și al venirii vacanței mari.
            Astfel au creat o atmosferă primitoare și au adus un plus de energie tuturor beneficiarilor noștri fiind foarte bine pregătiți.
            Copii centrului au fost foarte receptivi, iar prin acțiunea noastră încercam ca între ei și invitați să se lege prietenii pentru ai înțelege de mici pe cei care au astfel de probleme.
             Momentul a fost finalizat cu aplauze, iar copii au fost invitați să mai participe deoarece am fost cu toții impresionați de cât de bine au interacționat cu noi.