Asociatia Persoanelor cu Handicap din Oltenia
ASOCIATIA PERSOANELOR CU  HANDICAP DIN OLTENIA
Bd. Republicii, bl. 25, sc. 2, ap. 6,
tel. 0353 404 437
Debutul activitatilor in cadrul Asociatiei Persoanelor cu Handicap din Oltenia  a constat in infiintarea clubului "Per aspera ad Astra" iar incepand din ianuarie 2013 s-a continuat furnizarea de servicii sociale in cadrul "Centrului de zi Christian" in parteneriat cu Primaria mun. Tg Jiu, situat in str. Mioritei nr. 5, Tg-Jiu. Astfel persoanele cu handicap din judetul Gorj au acum un loc und se pot intalni , pot socializa , isi pot petrece timpul in mod cat mai placut si cat mai util.Deviza noastra: "Pentru o Societate Incluziva". Va asteptam sa fiti alaturi de noi
APHO pe Facebook
Va rugam selectati luna si anul pentru care doriti informatii
Centrul de zi Christian
Evenimente august 2014
Meditații limba engleză
Data : 01.08.2014.

Cu sprijinul voluntarilor din cadrul programului S.A.V.E. II, E.V.S. Program, am organizat în cadrul Centrului de Zi Christian meditații la limba engleză, unde beneficiarii interesați de această activitate își pot îmbogații cunoștințele.
               Pe parcusul orelor petrecute împreună aceștia învață să scrie și să citească în limba engleză.
               Orele de meditații se desfășoară într-un cadru relaxat, într-o atmosferă prietenoasă, îndrumătorul grupei formate manifestându-și răbdarea și înțelegerea pentru fiecare beneficiar în parte după nivelul de cunoștințe acumulate până acum.
               Obiectivul nostru a fost acela de a veni în ajutorul beneficiarilor noștrii de a avea învăța și de a asimila cunoștiințe noi și totodată de a relaționa cu persoane noi care provin din alte medii și culturi.
Confectionare brățări Crazy loop
Data :  06.08 - 20.08.2014.


În speranța de a diversifica și a crea o gamă cât mai largă de activități în cadrul atelierului de terapie ocupațională din cadrul Centrului de Zi Christian de această dată ne-am propus să confectionăm brățări din elastice.
          La îndrumarea pedagogului de recuperare din cadrul Centrului de Zi Christian beneficiarii prezenți la activitate au învățat tehnica de lucru, activitatea s-a desfășurat pe parcursul mai multor sesiuni astfel că toți cei care au partcipat s-au declarat încântați.
          Scopul activității noastre a fost acela de a dezvolta creativitatea și abilitățile creative, meticulozitatea și ingeniozitatea fiecăruia.
         Cu această ocazie beneficiarii au reușit să socializeze și să comunice fiind un moment prielnic pentru a relaționa.
         La finalul activității fiecare participant a fost răsplătit cu brățara pe care a realizat-o.