Asociatia Persoanelor cu Handicap din Oltenia
ASOCIATIA PERSOANELOR CU  HANDICAP DIN OLTENIA
Bd. Republicii, bl. 25, sc. 2, ap. 6,
tel. 0353 404 437
Debutul activitatilor in cadrul Asociatiei Persoanelor cu Handicap din Oltenia  a constat in infiintarea clubului "Per aspera ad Astra" iar incepand din ianuarie 2013 s-a continuat furnizarea de servicii sociale in cadrul "Centrului de zi Christian" in parteneriat cu Primaria mun. Tg Jiu, situat in str. Mioritei nr. 5, Tg-Jiu. Astfel persoanele cu handicap din judetul Gorj au acum un loc und se pot intalni , pot socializa , isi pot petrece timpul in mod cat mai placut si cat mai util.Deviza noastra: "Pentru o Societate Incluziva". Va asteptam sa fiti alaturi de noi
APHO pe Facebook
Va rugam selectati luna si anul pentru care doriti informatii
Centrul de zi Christian
Evenimente iulie 2015
Manufacturarea ghivecelor cu flori
Data : Iulie 2015

Manufacturarea de ghivece colorate cu flori din hârtie realizate prin doua tehnici de lucru origami și quilling  a fost parte a activitatilor desfasurate cu beneficiarii. Modelele și culorile lucrărilor fiind alese de ei inșiși.
           Această activitate i-a ajutat în dezvoltarea imaginației, a formării dexterității și pentru implementarea lucrului în echipă. S-au arătat destinși și dornici să participe la activitățile noi organizate, interacționând cu ușurință pe parcurusul întregii manifestări. Am urmărit ca de fiecare dată să avem o atmosferă placută, relaxantă care să îi ajute pe participanți la o mai bună concentrare și detașare de mediul în care trăiesc.

Activitate culinară
Data : Luna Iulie

Centrul de zi Christian a organizat o activitate recreativă de tip culinar, într-un cadru restrâns, unde  beneficiarii au fost invitați să participe la preparea unui salate de fructe.  După ce participanții și-au pregătit ingredientele fiecare a realizat câte o porție.
        Scopul activității noastre a fost acela de a-i ajuta să mențină legăturile de prietenie deja existente, de a comunica, de a se destinde și de a-și dezvolta spiritul de autogospodărire și în acest mod simțindu-se utili.
         Astfel de activități sunt bine primite de către beneficiari fiind încântați de ocaziile în care socializeză și își petrec timpul alături de prietenii de la centru.