Asociatia Persoanelor cu Handicap din Oltenia
ASOCIATIA PERSOANELOR CU  HANDICAP DIN OLTENIA
Bd. Republicii, bl. 25, sc. 2, ap. 6,
tel. 0353 404 437
Debutul activitatilor in cadrul Asociatiei Persoanelor cu Handicap din Oltenia  a constat in infiintarea clubului "Per aspera ad Astra" iar incepand din ianuarie 2013 s-a continuat furnizarea de servicii sociale in cadrul "Centrului de zi Christian" in parteneriat cu Primaria mun. Tg Jiu, situat in str. Mioritei nr. 5, Tg-Jiu. Astfel persoanele cu handicap din judetul Gorj au acum un loc und se pot intalni , pot socializa , isi pot petrece timpul in mod cat mai placut si cat mai util.Deviza noastra: "Pentru o Societate Incluziva". Va asteptam sa fiti alaturi de noi
APHO pe Facebook
Va rugam selectati luna si anul pentru care doriti informatii
Centrul de zi Christian
Evenimente aprilie 2013
Lasati-ne sa fim vazuti

Motto: Incepe cu tine-invinge discriminarea persoanelor cu dizabilitati
      Pe glob traiesc mai mult de 650 de milioane de persoane cu dizabilitati. Acestia formeaza “cea mai
mare minoritate”, deseori confruntandu-se cu nenumarate bariere in toate aspectele societatii. Statisticile si experientele arata ca atunci cand aceste bariere sunt inlaturate iar persoanele cu dizabiliati sunt incurajate sa participe in viata societatii, intreaga comunitate are de castigat. Barierele pe care acestia le au de infruntat sunt, prin urmare, in detrimental  intregii societati  iar inlaturarea acestora este necesara pentru a exista progres si dezvoltare pentru toata lumea.
In multe parti ale lumii, lipsa de constientizare si de intelegere a accesibilitatii ca o problema de dezvoltare ramane un obstacol in calea realizarii de progrese si dezvoltare prin intermediul Obiectivelor de dezvoltare a mileniului(MDGs).
In data de 29 aprilie in Targu Jiu va avea loc un eveniment dedicat persoanelor cu dizabilitati. Acest eveniment este organizat de Centrul Cristian si Asociatia Regionala pentru Dezvoltare Rurala precum si de voluntari din Targu Jiu si Ramnicu Valcea iar in cadrul acestuia vor avea loc specatcole artistice, momente muzicale, dansuri si o mica piata unde se vor pune in vanzare obiecte hand-made realizate de catre membrii centrulu Cristian.

Data-29.04.2013
Orele-15:00_17:30
Locul- Centrul orasului Targu Jiu