Asociatia Persoanelor cu Handicap din Oltenia
ASOCIATIA PERSOANELOR CU  HANDICAP DIN OLTENIA
Bd. Republicii, bl. 25, sc. 2, ap. 6,
tel. 0353 404 437
Debutul activitatilor in cadrul Asociatiei Persoanelor cu Handicap din Oltenia  a constat in infiintarea clubului "Per aspera ad Astra" iar incepand din ianuarie 2013 s-a continuat furnizarea de servicii sociale in cadrul "Centrului de zi Christian" in parteneriat cu Primaria mun. Tg Jiu, situat in str. Mioritei nr. 5, Tg-Jiu. Astfel persoanele cu handicap din judetul Gorj au acum un loc und se pot intalni , pot socializa , isi pot petrece timpul in mod cat mai placut si cat mai util.Deviza noastra: "Pentru o Societate Incluziva". Va asteptam sa fiti alaturi de noi
APHO pe Facebook
Va rugam selectati luna si anul pentru care doriti informatii
Centrul de zi Christian
Evenimente septembrie 2014
Participarea beneficiariilor Centrului de Zi Christian la meciul de fotbal Panduri Tg-Jiu.
Data : 17.09.2014.

Centrului de Zi Christian a primit de la SC Pandurii Lignitul Tg Jiu bilete de intrare la meciul de fotbal al echipei din Tg Jiu, astfel încât, membrii centrului au avut prilejul sa participe, in mod gratuit, la acest eveniment pentru a susține echipa favorită.

Această activitate a fost benefică pentru membrii Centrului de Zi Christian ajutându-i pe aceștia să i-a parte la activitățile cotidiene ale comunităţii din care fac parte.
Concurs de Cultura Generală
Data :  11.09.2014

În luna Septembrie în cadrul Centrului de Zi Christian a fost  organizat un concurs de cultura generala care s-a desfășurat astfel: au fost organizate trei echipe de cate 5 participanți, carora li s-a explicat regulamentul de participare.
                Concursul a avut trei probe, astfel incat: o proba în care le-au fost testate cunoștințele generale, cea de a doua probă a fost aceea de a le testa cunoștințele în materie de calculatoare, iar ultima probă a fost  testarea cunoștințelor matematice.
                 Rolul acestei acțiuni a fost acela de a creea legături de comunicare și relaționale, de a-și dezvolta spiritul lucrului în echipă și al competiței, de asemenea scopul acestei activități a fost acela de antrena beneficiarii într-o activitate care să le mențină concentrarea și interesul pe parcursul competiției.

                 La finalul cocursului echipa caștigătoare a fost premiată, ceilalți participanți primind câte o diplomă de participare.